Kjære søsken i VIM!

Grunnet corona-viruset har Giske kommune bedt oss, som andre frivillige lag, om ikke å avholde arrangement frem til ny informasjon. Dette ønsker vi å overholde. Vi ønsker å forholde oss til de retningslinjene som blir gitt av de offentlige myndigheter. Skolene holder stengt til over påske. Med det som utgangspunkt velger vi å avlyse alle arrangement til over påske.

Vi følger situasjonen og vil komme med oppdateringer når det er noe nytt.

Vi oppfordrer hver enkelt til å beholde roen. Vi oppfordrer til å bruke tid i bønn, i ordet og i lovprisning. Vi har et håp som ikke sluker av verdens omstendigheter.

«Derfor sier jeg dere: Vær ikke bekymret for livet, hva dere skal ete og hva dere skal drikke, heller ikke for legemet, hva dere skal kle dere med. Er ikke livet mer enn maten, og legemet mer enn klærne? Se på fuglene under himmelen! Ikke sår de, ikke høster de, ikke samler de i hus, men deres* Far i himmelen gir dem føde. Er ikke dere langt mer verd enn de? Hvem av dere kan vel med all sin bekymring legge en eneste alen til sin livslengde? Og hvorfor er dere bekymret for klærne? Legg merke til liljene på marken, hvordan de vokser! De strever ikke og spinner ikke! Men jeg sier dere: Selv ikke Salomo i all sin prakt var kledd som en av dem. Men kler Gud slik gresset på marken, det som står i dag og i morgen kastes i ovnen, skal han da ikke mye mer kle dere – dere lite troende? Vær derfor ikke bekymret og si: Hva skal vi ete? eller: Hva skal vi drikke? eller: Hva skal vi kle oss med? For alt slikt søker hedningene etter. Men deres* himmelske Far vet at dere trenger alt dette. Søk da først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg! Vær da ikke bekymret for morgendagen. For morgendagen skal bekymre seg for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plage.»
Matteus 6:25‭-‬34 NB

Alt godt
Styret i Vigra Indremisjon

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *