Fall til ro.

Vi er i en merkelig tid. En tid der ting blir snudd på hodet, og der det kan være vanskelig å se helt hva som gir mening. Mye er stengt ned, og mye er annerledes. Vårt sosiale nettverk er ikke tilgjengelig på den måten vi er vant med og som vi normalt nyter godt av.

Bedehusfamilien får ikke samles.

For meg er dette sårt. Det er tungt å ikke kunne møtes, ikke kunne styrke hverandre i det gode fellesskapet vi har. De ukentlige samtalene, de gode blikkene. Bønnen, lovsangen, den åndelige føden.

Det er ikke første gang verden opplever uvante tider. Mange deler av verden opplever langt større trengsel enn hva vi får kjenne på nå. Men for oss som opplever dette, er dette en reel trengsel.

«Vær ikke bekymret for noe, men la i alle ting bønneemnene deres komme fram for Gud i påkallelse og bønn med takk.»

Filipperne 4:6 NB

Samme hva vi opplever av trengsel, er det en som er større. En som er med oss midt i trengselen. En som ikke lar oss gå alene i fortvilelse. Jeg ber om at vi klarer å vende blikket mot Ham, og se på den fantastiske frelser, bror og venn som vi har i Jesus. La oss vende oss til Gud i påkallelse, bønn og takk!

En sang går slik:

«Fall til ro og kjenn at jeg er Herren.

Fall til ro, ja, sett deg bare ned.

Fall til ro og kjenn at jeg er din Gud.

Jeg vil gi deg av min fred.»

Alt godt

Thomas Mulelid

Nyhetsbrev.

Også styrearbeidet har merket at det har vært andre tider. Vi følger de råd og veiledninger som har kommet fra staten. Dette har gjort at det har vært lite arbeid på huset. 6 mai møttes vi endelig igjen til et styremøte. Her diskuterte vi hvordan ting har vært, hva som har skjedd og hvordan vi skal gå frem videre. Vi snakket om investeringsbehov og investeringer som er gjort.

For å løse litt av de utfordringene vi har stått ovenfor har vi investert i nettløsninger som gjør at arbeidet vårt ligger lettere tilgjengelig. Vi har fått en ny og flott nettside, vi har fått podcast og vi legger ut videoer på Facebook. Podcasten heter Markus&Thomas, og de er nå godt inne i Romerbrevet. Ellers vil vi fremover ha bønne- og delemøter på tirsdager klokken 20. Vi håper også på å få lagt ut nye bibeltimer i løpet av relativt kort tid.

Vi håper på en mer normal høst, der vi kan ha normale møter. Vi ser også på mulighetene for å ha sommerbibeltimer gjennom sommeren. Arbeidet ligger ikke brakt, vi har ting som skjer. Dette skjer i påvente av andre tider der vi igjen kan møtes.

I arbeidet med eldste/hyrderåd er det nå satt ned en gruppe som skal jobbe med dette emnet. Vi vil ha informasjonsmøter og seminarer der det vil bli undervist om. Etter planen skulle vi få besøk av Runar Landro 11.05. Dette møtet ble holdt i et mindre forum over en nettløsning. Vi håper å få flere undervisningsseminar til høsten.

Vi ser at økonomien vår er stabil selv i disse tidene, noe vi er svært takknemlig for. Samtidig ser vi at vi står fremfor en del nødvendige investeringer. Dette vil det komme informasjon om i eget brev. Vi håper at medlemmene i Vigra Indremisjon vil se nytten av det som der skrives om og bidra til å få realisert det.

Ellers vil styret fremover prøve å komme i en mer normal rytme og slik kunne iverksette tiltak og åpne opp for arbeidet slik som det lar seg gjøre.

Vi håper på å snarlig få se dere igjen, og få dele fellesskap. Vi ber om at Herren må være med hver enkelt og gi til hver og en slik de trenger til.

Skulle du ha behov for noe, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt.

På vegne av styret

Alt godt Thomas Mulelid

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *